Λεωφ. Κηφισίας 39 - Μαρούσι

Image

εξειδικευμένη εμπειρία

Έχοντας την τύχη το ιατρείο μας να φιλοξενείται στον πλέον εξελιγμένο για τους μικρούς μας ήρωες, παιδο - καρδιοχειρουργικό τμήμα του Ιασώ Παίδων, παρέχουμε τις πλέον εξελιγμένες επεμβατικές επιλογές για τη θεραπεία κι αποκατάσταση συγγενών καρδιακών παθήσεων για παιδιά κι ενήλικες. 

Η εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία εν Ελλάδι, η οποία και εγγυάται την καλύτερη αποκατάσταση, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ελάχιστο χρονικό διάστημα!
Image

Καρδιοχειρουργικές Eπεμβάσεις για παιδιά κάθε ηλικίας

όλο το φάσμα παθήσεων συγγενούς και μη καρδιοπάθειας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται παγκοσμίως

Αρρυθμίες & Προβλήματα ρυθμού καρδιάς

Παρέχουμε πλήθος διαγνωστικών και θεραπευτικών λύσεων όπως φαρμακευτική παρακολούθηση, ηλεκτροφυσιολογικές μελέτες, ablation επεμβάσεις, βηματοδότες, κ.α.

Συγγενείς Καρδιοπάθειες σε Ενήλικες

Ολοκληρωμένη φροντίδα ενηλίκων με εκ γενετής καρδιακή ανωμαλία, έχουν ή όχι υποβληθεί σε επέμβαση στο παρελθόν.

Υβριδικό Αιμοδυναμικό Χειρουργείο

Εξασφαλίζοντας συνδυασμένη επεμβατική καρδιολογική και παιδοκαρδιοχειρουργική αντιμετώπιση σύμπλοκων παθήσεων - μοναδικό στην Ελλάδα.

Καρδιακή Ανεπάρκεια Παιδιών

Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους, με βιοψία, εξειδικευμένες απεικονίσεις, ECMO κ.α.
δεύτερη γνώμη καρδιακα νοσηματα

Δεύτερη Γνώμη

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία απόφαση όπως είναι ένα θέμα υγείας και ζωής ενός μικρού παιδιού, όλοι μας θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την όποια απόφαση αλλά και να νιώθουμε άνετα με τους ειδικούς που θα φροντίσουν τα πιο πολύτιμα μέλη της οικογένειας μας σε αυτή την περιπέτεια, όπως είναι οι μικροί μας ήρωες.

μιλήστε με τον Καρδιοχειρουργό
Καρδιοχειρουργικές Eπεμβάσεις για παιδιά

Καρδιοχειρουργικές Eπεμβάσεις παιδιών

Για παιδιά κάθε ηλικίας, υποστηρίζουμε όλο το φάσμα παθήσεων συγγενούς και μη καρδιοπάθειας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται παγκοσμίως. 

Το ιατρείο μας φιλοξενείται σε ένα από τα κορυφαία παιδιατρικά κέντρα καρδιάς της χώρας, με μοναδικές καινοτομίες για την παιδοκαρδιοχειρουργική φροντίδα παιδιών κάθε ηλικίας! Διαθέτουμε μεγάλη και πολυετή εμπειρία στην αποκατάσταση καρδιακών διαταραχών σε μωρά και παιδιά μιας και αντιμετωπίζουμε από τις πιο απλές έως και τις δυσκολότερες περιπτώσεις.
μιλήστε με τον Καρδιοχειρουργό
Υβριδικό Αιμοδυναμικό Χειρουργείο

Υβριδικό Αιμοδυναμικό Χειρουργείο

Η πραγματοποίηση επεμβάσεων στο μοναδικό Υβριδικό Αιμοδυναμικό Χειρουργείο του ΙΑΣΩ Παίδων, μας επιτρέπει, στον ίδιο χώρο και χρόνο, την πραγματοποίηση εξειδικευμένων καρδιακών συνδυαστικών πράξεων από ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων.

Έτσι, σε ασθενείς με περίπλοκες καρδιακές παθήσεις, αποφεύγεται ο κίνδυνος διορθωτικών επανεπεμβάσεων και αντίστοιχα μειώνεται ο απαιτούμενος χρόνος νοσηλείας.
μιλήστε με τον Καρδιοχειρουργό
καρδιοχειρουργος

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.